IT-integratie

IT-integratie & Ontvlechting

 

Onze economie verandert en organisaties moeten zich sneller aanpassen dan ooit. Organisaties overnemen of verkopen is één van de strategische opties. Hierbij zijn de belangen van kopende en verkopende partij héél groot.  

 

BusinessITScan - helder spindiagram

 

 

Goede IT-integratie of IT-ontvlechting is cruciaal om het beoogde effect te behalen.  

Wij hebben succesvol diverse integraties en ontvlechtingen geleid in diverse sectoren in binnen- en buitenland. Daarbij hebben ons leiderschap, onze praktische project-aanpak en ons oog voor detail zich meermaals bewezen. 

Onze expertise zetten we inmiddels ook succesvol in voor IT Due Dilligence, in situaties waar investeerders overwegen een aandeel te nemen in een organisatie.

 

 "In korte tijd heeft de interim IT-manager een beeld gevormd van de organisatorische en technische situatie. De directie heeft toen op zijn advies een aantal duidelijke keuzes gemaakt: welke initiatieven voegen de meeste waarde toe aan onze organisatie, en welke niet? Met de uitgebreide ervaring die hij had met IT-integraties na overnames, is met veel collega's een zeer degelijk plan opgezet om een vrijwel foutloze transitie te realiseren."

Peter Meyer
COO van PartsPoint Group / Brezan
 

 

 

Meer informatie? 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Desgewenst is een persoonlijke verdieping met één van onze adviseurs mogelijk. Ook kan IT’s Teamwork u in contact brengen met een gespecialiseerde partner.

 

Neem contact op