IT's Teamwork verhoogt het rendement en plezier van IT in organisaties                                                                        

Dit doen wij vanuit jarenlange ervaring in IT-gerelateerde lijn- en projectrollen bij bekende IT-dienstverleners en middelgrote en grote gebruikersorganisaties, in diverse sectoren. Praktisch, zorgvuldig, positief-kritisch en resultaatgericht. Deze ervaring hebben we met partners in de BusinessITScan® geïntegreerd op basis van de zes IT-succesfactoren. Zo meten en verhogen wij het succes van automatisering in organisaties.

Wij hebben veel praktijkervaring in alle facetten van IT. Met deze ervaring, richten wij ons in verschillende rollen op het verder vergroten van het succes van úw organisatie. Altijd gericht op het evenwicht tussen de mens, de techniek, en de processen.

Meerdere redactionele publicaties zijn hierover verschenen, waaronder 'Minder ijzer, meer business' in TITM, 'Zes succesfactoren voor innovatieve IT-afdeling' in Computable, 'Hoe financials en IT-ers een gouden duo worden' in Controllers Magazine, en 'Met de zes IT-succesfactoren en de BusinessITScan uw automatisering optimaliseren' in DeZakenMarkt.

Wij geloven in de kracht van het verschil. Verschillende visies, kennis en persoonlijkheden vergroten het succes van een team. In deze overtuiging ligt de oorsprong van onze naam: 'IT’s Teamwork'.

 

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset