IT's Teamwork verhoogt het rendement en plezier van IT in organisaties

 

IT's Teamwork

Verhoogt het rendement en plezier van IT in organisaties

Digitaal transformeren om relevant te blijven. De IT-functies in organisaties faciliteren dit door toekomstgericht en nauw samen te werken met het management, de gebruikers en de IT-leveranciers. U begrijpt, net als wij, hoe belangrijk een sterke IT-omgeving is voor het succes van uw organisatie. Daarbij helpen wij en onze partners u graag met advies, interim management, projecten, training/coaching en masterclasses. Vanuit het motto 'Eerst organiseren, dan automatiseren' hebben we een unieke 360º self-service tool ontwikkeld waarmee inzicht én draagvlak ontstaat: de BusinessITScan®.

ITsTeamwork - BusinessITScan

Zes succesfactoren voor digitale transformatie©

Dé oplossing om laagdrempelig het succes van bedrijfsvoering en IT binnen uw organisatie te meten en te vergroten.

Meer over de BusinessITScan®

ITsTeamwork - IT integratie

IT-integratie / IT-ontvlechting

Goede IT-integratie of IT-ontvlechting is cruciaal om een overname of verkoop te laten slagen. Wij leveren vakwerk.

Lees verder

ITsTeamwork - IT management, interim IT manager

Interim IT-management

Een frisse en doortastende buitenstaander tijdelijk in uw organisatie, om aan uw doelen te werken. Als coach, parttime of interim.

Over IT-management

ITsTeamwork - cloud computing consultancy

Cloud computing en regie

Samen met u ontdekken en benutten we de voordelen van cloud computing voor uw organisatie. Met twee benen op de grond.

Over Cloud computing

Het draait om teamwork

Wij geloven in de kracht van het verschil. Verschillende visies, kennis en persoonlijkheden vergroten het succes van een team, en van uw organisatie. Samenwerking: IT’s Teamwork. Zo blijven organisaties ook in de toekomst relevant voor hun klant.

Ervaren IT-consultants

Wij én onze partners hebben veel praktijkervaring in alle facetten van IT. Met deze ervaring richten wij ons op het verder vergroten van het succes van úw organisatie. Praktisch, zorgvuldig, positief-kritisch en resultaatgericht. En altijd met focus op het evenwicht tussen de mens, de techniek, en de processen.

 

Een aantal van onze klanten 

 

 

Persoonlijk kennismaken? 

Graag! Neemt u even contact met ons op. Desgewenst is een persoonlijke verdieping met één van onze adviseurs mogelijk. Ook kan IT’s Teamwork u in contact brengen met een gespecialiseerde partner.

Neem contact op

De media over de zes succesfactoren voor digitale transformatie© en de BusinessITScan®

Zes succesfactoren voor digitale transformatie Vergroot de bijdrage van automatisering - zes succesfactoren Zes IT-succesfactoren voor innovatieve IT-afdeling BusinessITScan geeft inzicht in status van de zes IT-succesfactoren Zes IT-succesfactoren voor digitale transformatie6 IT-succesfactoren waarmee IT-afdeling optimaal bijdraagt aan organisatieTITM - Minder ijzer, meer BusinessZo draagt IT-afdeling optimaal bij aan organisatie