BusinessITScan®

Hebt u ons artikel in AG Connect al gelezen?

De zes succesfactoren

voor digitale transformatie

Download het artikel hier

 

BusinessITScan® verhoogt IT-tevredenheid, versnelt transformatie

De 6 succesfactoren voor digitale transformatie  

 

De BusinessITScan® is dé oplossing om het succes van de IT binnen uw organisatie te meten en te vergroten. Met deze unieke online tool krijgt u snel een compleet beeld van hoe gebruikers uw IT ervaren. En waar de grootste pijnpunten en kansen liggen. Zo bespaart u geld en tijd op adviestrajecten, en kunt u direct aan de slag met verbeteren.

 

Verbeter productiviteit en innovatie

met de 360° BusinessITScan®

BusinessITScan - helder spindiagram

 ✓ Richt uw IT meer op de business

 ✓ Krijg compleet inzicht in IT-tevredenheid, sterktes en zwaktes

 ✓ Krijg direct concrete adviezen voor verbeterpunten

 ✓ Ontvang direct verbetervoorstellen van de betrokkenen in uw organisatie

 ✓ Bepaal snel acties en prioriteiten

 ✓ Voorkom een lang en duur adviestraject

Varianten van de BusinessITScan®

 

Onze klanten over de BusinessITScan®

BusinessITScan - Asics

BusinessITScan - Asics

"De zes IT-succesfactoren in de BusinessITScan® gaven ons snel, compleet en aanvullend 360-graden inzicht in de tevredenheid over de samenwerking tussen Business en IT in EMEA. Ook zijn door medewerkers en management in Business en IT voorstellen gedaan om productiviteit en innovatie samen te verbeteren. Daardoor is onze in 2018 neergezette visie, strategie en aanpak “IT is meer dan technologie” verder aangescherpt. 'We like to move IT'!"

Edwin Idema
IT Director EMEA van Asics
 
 
 

BusinessITScan - Mind the digital gap

"Mijn doel was om (kritische) feedback te verzamelen bij onze interne IT-klanten. De tool genereerde met hun input direct een dashboard en een gedetailleerd adviesrapport. Het is erg krachtig om op deze manier in korte tijd zoveel inzichten te verzamelen!"

Jaco Reitsma
CTO van Terberg Business Mobility
 
 

BusinessITScan - Nedmag

"De BusinessITScan® gaf ons goede onderbouwing van onze strategische keuzes én praktische feedback van onze collega's, waarmee we concreet aan de slag konden."

Aart Vollenhoven
CFO van Nedmag
 
 
 

BusinessITScan - Mind the digital gap

"Met 38 collega's van onze winkels en diverse afdelingen van onze centrale organisatie gebruikten we de BusinessITScan®. Het realtime dashboard en adviesrapport gaven ons in zeer korte tijd inzicht in de IT-tevredenheid en onze verbeterpunten."

Jeroen van den Bruele
IT-manager van Shoeby
 
 

BusinessITScan - Van der Linden

"We vonden het na onze snelle groei, gezond om kritisch naar onze organisatie, processen en ICT te kijken. We wilden geen maandenlange analyse, maar concrete stappen zetten. De BusinessITScan® van IT's Teamwork gaf ons snel inzicht in de IT-tevredenheid en verbeterpunten voor onze processen en automatisering. We zijn op koers!"

John van der Linden
IT- en Informatiemanager, eigenaar van Van der Linden Transport - Opslag - Overslag
 
 
 

BusinessITScan - Mind the digital gap

"Met de BusinessITScan® hebben we op eenvoudige wijze een direct inzicht gekregen in wat 'de business' én wat de IT-afdeling ervaart en belangrijk vindt. De uitkomsten waren snel en op overzichtelijke wijze terug te koppelen waardoor o.a. ook de IT-strategievorming eenvoudiger en met meer buy-in plaats kon vinden."

Bart-Jan van Beckhoven
Group IT Director van Low and Bonar

Publicaties over de zes succesfactoren en de BusinessITScan®

Zes succesfactoren voor digitale transformatie Vergroot de bijdrage van automatisering - zes succesfactoren Zes IT-succesfactoren voor innovatieve IT-afdeling BusinessITScan geeft inzicht in status van de zes IT-succesfactoren Zes IT-succesfactoren voor digitale transformatie6 IT-succesfactoren waarmee IT-afdeling optimaal bijdraagt aan organisatieTITM - Minder ijzer, meer BusinessZo draagt IT-afdeling optimaal bij aan organisatie

 

 

Meer informatie? 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Desgewenst is een persoonlijke verdieping met één van onze adviseurs mogelijk. Ook kan IT’s Teamwork u in contact brengen met een gespecialiseerde partner.

 

Neem contact op