Lees ook ons artikel in TITM: Minder ijzer, meer business !

De zes IT-succesfactoren voor digitale transformatie 

 

Helder inzicht met de BusinessITScan®

De impact van IT in onze samenleving en in organisaties neemt toe. Organisaties hebben daarom een betrouwbare, efficiënte en innovatieve IT-omgeving nodig. De BusinessITScan® is een praktische en heldere 360-graden tool, waarmee concreet en real time de risico’s en kansen voor uw organisatie worden vastgesteld. De resultaten worden afgebeeld in het spindiagram en dashboard. Een volledige Nederlandstalige rapportage met concrete adviezen voor uw organisatie is optioneel verkrijgbaar. Klik hier voor een voorbeeldpagina van een klantspecifiek adviesrapport.

 

Met het realtime adviesrapport en de geïntegreerde Prioriteitenmodule kunt u digitaal verbeteren zónder lang en duur adviestraject. Alle collega's die autonoom of in een BusinessITScan®  workshop participeren herkennen zich in de zes IT-succesfactoren, waardoor draagvlak geborgd is. In de Prioriteitenmodule kunt u vervolgens de adviezen voorzien van acties, eigenaren en deadlines. Uw digitale transformatie in de versnelling!

 

De IT-succesfactoren van úw organisatie

De modulaire web-based BusinessITScan® is op initiatief van IT’s Teamwork ontwikkeld, om u kwalitatief en doelmatig 360-graden inzicht te bieden in de IT-succesfactoren in úw organisatie. Deze succesfactoren zijn: Partnership, Bijdrage aan productiviteit, Bijdrage aan innovatie, IT-competenties, IT-stabiliteit en continuïteit, en IT financiële zaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aart Vollenhoven, CFO van Nedmag: 'De BusinessITScan® gaf ons goede onderbouwing van onze strategische keuzes én praktische feedback uit de gebruikersorganisatie, waarmee we concreet aan de slag kunnen'. Lees meer in de klantcase.

 

Sander Hulsman, hoofdredacteur Computable: 'Met de BusinessITScan® kunnen organisaties zelf uitvinden waar de sterktes en zwaktes van hun organisatie liggen, zonder dure en lange adviestrajecten'. Lees meer op Computable.nl.

De BusinessITScan® biedt u onafhankelijk en tegen een beperkte investering een heldere dashboard-rapportage, die volledig is toegesneden op uw organisatie. De rapportage geeft prioriteiten duidelijk weer, waardoor u uw energie en tijd op de belangrijkste thema’s kunt richten. Bij deze thema's kunt u denken aan bijvoorbeeld Business/IT alignment, datakwaliteit, cloud, big data, informatiebeveiliging, Wet Bescherming Persoonsgegevens, Algemene Verordening Gegevensbescherming, apps, IT-sourcing, of IT-kostenbeheer. Klik hier voor het overzicht van de succesfactoren en alle onderliggende thema's. De BusinessITScan® kunt u met meerdere Business- en IT-stakeholders inzetten in workshopverband, of op een tijdstip dat hen uitkomt in binnen- en buitenland. De BusinessITScan® is beschikbaar in het Nederlands en Engels. 

Digitale transformatie in de versnelling

Volgens de Van Dale betekent digitale transformatie een omvorming/gedaanteverandering op basis van het binaire stelsel. Gelukkig komt in deze omschrijving de mens nog voor. Bij IT’s Teamwork geloven we daarin: de mens centraal, geholpen door steeds meer nullen en enen. Met de BusinessITScan®  hebben we meerdere organisaties in diverse sectoren geholpen om hun integrale digitale agenda scherp te stellen. Integraal omdat we geen elementen over het hoofd zien. In de versnelling omdat we met de BusinessITScan® , onze best practices en uw collega's snel en actiegericht werken.      

Relaties over de BusinessITScan® 

Financieel directeur

'De tool leverde mij betere grip op IT en beter zicht op de risico’s. Onze organisatie ziet nu beter hoe IT kan worden gebruikt om winstgevender te worden. We zijn door betere AO/IB en ITGC beter “in control”, dat werd ook herkend door de auditors. Ook hebben we beter begrip van de IT-kosten en minder financiële verrassingen.'

IT-manager

'De BusinessITScan® toonde ons hoe we beter continuïteit kunnen borgen en hoe onze organisatie meer kan innoveren. Ook merk ik dat de tool de betrokkenen heeft laten nadenken over hun rollen en taak-uitvoering. De samenwerking tussen de gebruikersorganisatie en mijn IT-afdeling is verbeterd.'

Algemeen directeur

'Onze organisatie heeft meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Om beter te profiteren van automatisering boden allerlei adviseurs ons dure en arbeidsintensieve analyses. Dit werkt anders: met de meertalige BusinessITScan® hebben we praktisch nagedacht over ons besturingsmodel en onze digitale agenda. Dit helpt ons echt om het succes van ons bedrijf uit te bouwen !'

Inkoop manager

'Deze tool bood ons een feitelijke en voordelige analyse van onze situatie, waardoor we geld overhouden om verbeteringen door te voeren. Ook helpt de BusinessITScan® ons om bij onze IT-leveranciers scherp en kwalitatief in te kopen.'

Operationeel directeur  'Hoewel sommige managers dat nog ontkennen: onze bedrijfsprocessen worden steeds afhankelijker van systemen. Door onze organisatie en IT te scannen met de BusinessITScan®, is glashelder geworden waar we slagen moeten maken. Dat maakt de discussies heel feitelijk: wie moet wat doen om Lean te worden, om zo onze klanten beter te bedienen. Want daar doen we het tenslotte voor !' 

 

Registratie voor de BusinessITScan®

De BusinessITScan® is beschikbaar in twee varianten:

Sneak Preview

U beantwoordt van alle thema's een beperkt aantal vragen met één persoon. Zo leert u kosteloos de BusinessITScan® kennen. U ontvangt real time het spindiagram en het dashboard met IT-succesfactoren van uw organisatie. Dit is gebaseerd op een deel van alle vragen. Zo krijgt u een eerste indruk van de BusinessITScan®, en de situatie in uw organisatie. Klik hier om u te registreren en te starten.

Full scan

U krijgt toegang tot de volledige BusinessITScan® en beantwoordt alle vragen met meerdere personen. Gegevens die u invoerde in de Sneak Preview blijven behouden. U ontvangt real time het spindiagram en het dashboard met IT-succesfactoren van uw organisatie. Het Nederlandstalige detailrapport is optioneel verkrijgbaar. Desgewenst kunt u IT's Teamwork en/of een partner inzetten voor aanvullend advies en/of realisatie. Klik hier om u te registreren en te starten. 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Desgewenst is een persoonlijke verdieping met één van onze adviseurs mogelijk. Ook kan IT’s Teamwork u in contact brengen met een gespecialiseerde partner.  BusinessITScan® is een geregistreerd merk van IT's Teamwork.

 

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset