Interim IT-management, part time IT-management                                                                                                                   

 

Onze adviseurs houden van aanpakken, en hebben ruime ervaring met lijn- en interim IT-management. Wij kunnen de leiding van een afdeling of een programma voor een bepaalde tijd op ons nemen, of optreden als part-time IT-manager. Uw organisatie realiseert zo de digitale transformaties zonder volledige personele lasten van een full-time IT-manager. Wanneer nuttig en gewenst zetten wij de BusinessITScan® in om in zeer korte tijd alle aspecten van een organisatie en haar automatisering te leren kennen.

 

Zo werkt een frisse en doortastende buitenstaander tijdelijk in uw organisatie, om met u te werken aan korte- en lange termijn doelen. Integer en doelgericht.

 

Aart Vollenhoven, CFO van Nedmag, vertelt hoe hij dit heeft ervaren: 'Het was een goede keuze om een part time interim IT-manager in te zetten. Relevante projecten zijn gerealiseerd, helder zijn de keuzemogelijkheden en de digitale strategie scherpgesteld met de zes IT-succesfactoren, én onze collega’s hebben zich ontwikkeld!'. Lees meer in de klantcase.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Desgewenst is een persoonlijke verdieping met één van onze adviseurs mogelijk. Ook kan IT’s Teamwork u in contact brengen met een gespecialiseerde partner.

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset