Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

23

PCI en IT’s Teamwork starten een strategische samenwerking  om organisaties te helpen bij digitale transformatie. De BusinessITScan® van IT’s Teamwork is een slimme tool, waarmee PCI organisaties datagestuurd verder kan helpen met IT.      

Sander van der Velden, Chief Commercial Officer bij PCI, vertelt: “De marktvraag verandert. Onze klanten willen sneller en eenvoudiger hun organisatie kunnen veranderen, waardoor ze sneller hún klanten kunnen bedienen. Met de BusinessITScan® van IT’s Teamwork bieden we dankzij de engine onze klanten in zeer korte tijd  een zeer complete integrale rapportage over bedrijfsvoering en IT. De scan is daarmee een waardevolle aanvulling voor een gefundeerd en datagedreven advies, zodat we klanten ontzorgen en IT beter meegroeit met hun organisatie”.

Anton Dijkhuis, directeur bij IT’s Teamwork, vertelt: “Al langer zochten we naar een onafhankelijke en vakkundige partner met kennis van IT en de werkomgeving, zoals audiovisuele oplossingen, printoplossingen en kantoorartikelen. Bij PCI hebben we dit gevonden. Fijn is dat PCI vanuit verschillende kantoren in Nederland werkt, dus dichtbij de klant is. Dat is een echte meerwaarde. We kijken erg uit naar onze samenwerking!”

De zes succesfactoren voor digitale transformatie©

In de SAAS BusinessITScan® worden zes succesfactoren en daarbinnen 28 thema’s samenhangend doorgemeten. Vanuit alle organisatieniveaus geven betrokkenen tijd & plaatsonafhankelijk hun mening over Partnership, Productiviteit, Innovatie, IT-competenties, Stabiliteit/continuïteit en IT-financiële zaken. De slimme engine genereert direct een dashboard en adviesrapport met toelichtingen en verbetervoorstellen van alle betrokkenen. Dit organisatie-specifieke boek werkt enorm verbindend: mensen gaan met elkaar in gesprek, stellen prioriteiten en maken vrijwel automatisch samen een plan voor bedrijfsvoering en IT. De prioriteiten & actiemodule helpt daarbij. Na verloop van tijd helpt de hermetingsmodule om progressie te meten.

Start de gratis sneak preview van de BusinessITScan

 

Over PCI

PCI helpt organisaties met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving. Want met een sterke IT-infrastructuur bouw je de basis voor de ideale werkomgeving voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen met devices die je gebruikt om te kúnnen werken. Zoals de printer waar je veilig mee wilt printen, het informatiescherm bij de ingang van een winkel of kantoor, een beeldscherm in de vergaderruimte die je gebruikt voor een Teams-meeting of het delen van bestanden via je laptop. PCI zorgt dat dit voor iedere medewerker, iedere dag op de beste manier werkt. En denk ook aan de faciliteiten daar omheen. Zoals een ergonomische werkplek en altijd papier voor de printer.

 

PCI Talks: René, Egbert en Anton in gesprek over digitale transformatie

Tijdens dit webinar praat René van Hees (Commercieel Directeur bij PCI) met Anton Dijkhuis, Eigenaar en Digital Transformation Consultant bij IT’s Teamwork en Egbert van den Bosch, Manager Digital Transformation Services bij PCI en bespreken we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie. De diepgang zit in de belangrijkste uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd, bij het succesvol uitvoeren van een digitale transformatie. 

 

  • Strategische samenwerking tussen PCI en IT’s Teamwork