Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

08

 

In deze podcast is Sander Jansen in gesprek met Anton Dijkhuis over de kunst van het kiezen bij Digitale Transformatie. Centraal in hun gesprek staat hoe een projectmanager een goede bijdrage kan leveren aan het succes van de digitale transformatie. Bekijk de videopodcast op Youtube of luister deze online. Het gesprek is onderdeel van een serie die in samenwerking met de IPMA gemaakt wordt.

 

 

Sander Jansen zijn passie is digitale transformatie. Als manager en bestuurder van bedrijven in de media- en communicatie-industrie heeft hij zijn sporen verdiend in de digitale transformatie door innovaties te ontwikkelen en toe te passen, waardoor zijn organisaties leidende posities in hun markten hebben verkregen. Sander is met James van de Merbel auteur van het boek “Hét managementboek voor Digitale Transformatie.

 

Anton Dijkhuis zijn passie is om als bruggenbouwer draagvlak en enthousiasme voor verandering te creëren. Anton is interim manager, transformatie-consultant, programmamanager, projectmanager, trainer en spreker. Als digital transformer bij IT’s Teamwork begeleidt Anton organisaties bij organisatie-, proces- en IT-verbeteringen. Anton heeft met partners het initiatief genomen om het framework met de Zes succesfactoren voor digitale transformatie© en de SAAS BusinessITScan® te realiseren. Met de BusinessITScan® krijg je in korte tijd integraal inzicht in de digitale kansen en verbeterpunten. Self-service, 360-graden, meertalig, multipersona, verbindend en onafhankelijk!

Start de gratis sneak preview van de BusinessITScan

  • Videopodcast over Digitale Transformatie: de Kunst van het Kiezen