Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

06

Geboeid volgen we bij IT's Teamwork de ontwikkelingen rond OpenAI. Veel mensen spreken en schrijven erover, en experimenteren of ontwikkelen ermee. Dat is begrijpelijk omdat het weer een volgende stap is in digitale transformatie. Uit interesse typte ik daarom in OpenAI “What is digital transformation”, je ziet het resultaat rechts in de afbeelding. Tot mijn verrassing vermeldt de definitie NIET de mens – terwijl we weten dat die de cruciale factor is in iedere transformatie.
 
Computable en iSourcing Hub publiceerden in januari 2020 onze definitie, je ziet hem links in de afbeelding. In onze samenwerking met leveranciers, partners en klanten zien we gelukkig nog altijd dat de mens centraal staat!


 
Wil je kennismaken met onze slimme tool met de Zes succesfactoren voor digitale transformatie? Kijk eens op ons SAAS platform BusinessITScan.nl, verzamel eenvoudig de meningen en verbetervoorstellen van je collega’s en ontvang DIRECT je eigen specifieke dashboard en adviesrapport. Zo Connect je met je collega's, bereid je een goede transformatie voor, en kun je samen het succes vieren!
 
Wil je weten weten hoe organisaties zoals Asics, Stadgenoot, Shoeby en Keolis dit bevallen is? Lees dan even verder bij onze klantverhalen of neem binnenkort even contact op voor een persoonlijke kennismaking. Je kunt me bereiken via 06-37386925 of een afspraak inplannen via deze link.

  • IT's Teamwork en OpenAI over digitale transformatie