Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

02

B302: een mooie spin off van de HAN

B302 is een full-service creatief mediabureau, binnen de Academie IT en Mediadesign (AIM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. We combineren Code, Creativiteit, Beeld en Communicatie.

Als student based bureau heeft B302 een frisse blik op de mogelijkheden. Binnen onze projecten passen wij de design thinking methodiek toe. Hiermee verkennen wij de mogelijkheden van ieder project, om zo een goed eindresultaat te kunnen creëren voor onze opdrachtgevers.

IT’s Teamwork en B302 hebben plezierig samengewerkt het herontwerp van het platform Businessitscan.nl. In dit herontwerp hebben is rekening gehouden met de eindgebruiker, en werden creativiteit gecombineerd met functionaliteit. Doormiddel van goede gesprekken en brainstormsessies hebben Nikki, Tjitte en Sem een nieuwe look ontworpen voor Businessitscan.nl.  We hebben met veel plezier gewerkt om iets moois neer te zetten en zijn blij met het eindresultaat. De studenten hebben veel geleerd van dit project en vinden het gaaf om hun werk in de praktijk terug te kunnen zien.

Track record van dit kompas voor digitale transformatie

Er bestond geen methode waarmee Business en IT worden samengebracht én er was nog geen tool om sterktes en verbeterkansen samenhangend door te meten. IT’s Teamwork heeft toen met partners de zes succesfactoren voor digitale transformatie© ontworpen waarover onder andere AG Connect, Computable, Controllers Magazine,  CIO Magazine en Transport&Logistiek redactionele publicaties plaatsten. Inmiddels hebben onder andere Keolis, Alfa Accountants, Stadgenoot, PKN, Asics, Shoeby en Nedmag de BusinessITScan ingezet om hun digitale transformatie en business/IT alignment te versterken.

 

[Lees verder]

  • Student based bureau B302 vernieuwt website BusinessITScan