Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

11

Sommigen vinden "digitale transformatie" een inmiddels gehyped begrip, en dat begrijp ik wel. Bij IT's Teamwork leggen we digitale transformatie praktisch uit: "met aanpassingen aan business model, processen, mensen en systemen zorgen dat een organisatie toegankelijk en relevant blijft".

Zo bezien, zal vrijwel iedereen zeggen: dat is nuttig. Dat klopt. Sterker nog: het is noodzakelijk. Maar laten we het ook praktisch doen. Om organisaties daarmee laagdrempelig en onafhankelijk te helpen, schreven we bij IT's Teamwork geen generiek boek of algemene training. We ontwikkelden met onze partners de zes succesfactoren voor digitale transformatie, en de meertalige SAAS-tool BusinessITScan om alle 26 thema's te meten en verbeteren.

Met heldere KPI's, concrete adviezen en alle ruimte voor betrokkenen om hun toelichtingen en verbetervoorstellen in te voeren. Het dashboard en adviesrapport van jouw organisatie ontvang je dankzij de slimme BusinessITScan-engine DIRECT. Noem het de MBTI of de DISC voor digitale transformatie.

In het dashboard komen alle perspectieven samen. Met dit inzicht komen collega's in contact en in actie. Het verbindende effect daarvan is telkens weer erg krachtig!

Wil je dit ook ervaren? Doe de gratis sneak preview op ons platform businessitscan.nl of download onze whitepaper!

[Lees verder]

  • Digitale transformatie: een gehyped begrip, of een noodzaak?