Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

18

Caliber.global is een gespecialiseerde wereldwijde logistiek dienstverlener, die klanten helpt met hun project supply chain. Caliber.global is een unieke organisatie die retailers helpt met het plaatsen en vernieuwen van meubels. Klant zijn onder andere Rituals, Starbucks, Victoria’s Secret en Levi’s.

Met een control tower en diverse geavanceerde applicaties worden klanten, leveranciers, logistiek dienstverleners real time verbonden. Dit ontzorgt retailers bij het bieden van een optimale winkelbeleving voor consumenten in meer dan 65 landen. Caliber.global heeft vestigingen in Nederland, Verenigde Staten, Canada, China en India.

Arjan Oudejans is als Chief Commercial Officer verantwoordelijk voor zowel business development als IT. Marcellus van den Berg is als Director Solutions Development verantwoordelijk voor alle IT-platformen.

Na jaren van harde groei, vond Arjan het tijd om de interne IT-diensten en IT-platformen kritisch tegen het licht te houden: “Onze kernapplicatie wordt stevig vernieuwd, daar investeren we veel tijd, aandacht en geld in. Daarom hebben we Inter Essence gevraagd om te reflecteren op dit cruciale project, onze interne IT-diensten en de wijze waarop we met onze externe IT-dienstverleners samenwerken.” Lees er meer over in de case study.

 

[Lees verder]

  • Klantcase: Caliber.global reflecteert op digitale strategie met Inter Essence en de BusinessITScan