Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

28

IT’s Teamwork maakt de BusinessITScan® nóg gebruiksvriendelijker met student company van Haagse Hogeschool.

Na de oproep van de Haagse Hogeschool om usability tests te doen voor bedrijven, nam IT’s Teamwork contact op. 4 super gemotiveerde CMD-studenten gaven uitstekende adviezen om de gebruiksvriendelijkheid van de BusinessITScan te verbeteren. Inmiddels zijn hun adviezen met suggesties van klanten en partners doorgevoerd in de nieuwe HTML5 UI van de BusinessITScan. Zo zijn bijvoorbeeld voortgang volgen en collega's uitnodigen vereenvoudigd. De reacties van de markt zijn zeer positief!

Directeur van IT’s Teamwork, Anton Dijkhuis, legt dit uit: “De BusinessITScan geeft organisaties laagdrempelig inzicht in hun digitaliseringsniveau en verbeterkansen. Self service, meertalig, multipersona, integraal en onafhankelijk. Dit doen we omdat we vinden dat digitalisering bereikbaar moet zijn voor alle organisaties, ongeacht hun grootte. De BusinessITScan nodigt collega’s op alle niveau’s in de organisatie uit, om gesloten vragen te beantwoorden en hun verbetersuggesties in te voeren. Alle informatie is direct en overzichtelijk beschikbaar in het automatisch gegenereerde dashboard en adviesrapport. Zo kan tijd en geld besteed worden aan het invoeren van maatregelen, in plaats van aan een lang en duur inventarisatietraject. Noem het de DISC of MBTI voor digitale transformatie”.

Anton vertelt over de samenwerking met de HHS-studenten Esmay, Serghio, Liam en Niels: “Hun enthousiasme en frisse ideeën maakte het enorm inspirerend om met hen te teamen, we zijn erg blij met het resultaat!”.

Stephanie van der Meer, docent Interaction Design bij de HHS, vindt het mooi om te horen hoe waardevol de adviezen van de 4 CMD-studenten waren: “Met de student companies willen we onze studenten aan echte opdrachten laten werken. Dat maakt hen enthousiast voor hun beroep, en het laat direct zien hoe ze in de praktijk kunnen brengen wat ze op school leren. Aan de hand van de Heuristische evaluatie van Jacob Nielsen hebben zij de BusinessITScan getoetst. Het is ook echt leuk om dan van IT’s Teamwork terug te horen hoeveel ons advies voor hen en hun klanten betekend!”.

Als je de gebruiksvriendelijkheid van applicaties wilt verbeteren: kijk even op op de HHS-CMD-website of neem contact op met Stephanie van der Meer via s.vandermeer@hhs.nl. Als je bedrijfsvoering en digitale transformatie in je organisatie wilt verbeteren, vul dan de gratis sneak preview BusinessITScan in of neem contact op met Anton Dijkhuis via 06-37386925 of antondijkhuis@itsteamwork.nl

  • Transformatie van dé tool voor digitale transformatie - samenwerking met de HHS