Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

30
IT's Teamwork heeft met vele partners het framework ontwikkeld, om organisaties te helpen met hun digitale transformatie. Het framework is inmiddels bij vele organisaties in diverse sectoren in binnen- en buitenland in gebruik. De ervaringen zijn positief: betrokkenen in alle lagen van de organisatie herkennen zich hierin. Ze geven aan dat ze meer begrip kregen van hun organisatie, de bedrijfsvoering en IT, en de verbanden daartussen.
 
Zij ervaren het als zeer praktisch dat dit framework niet alleen een "plaatje aan de muur" is, maar dat met de web-based BusinessITScan in zeer korte tijd gemeten kan worden wat de status in de organisatie is.
 
Dankzij de ingebouwde slimme engine ontvang je DIRECT het dashboard en concrete adviesrapport mét de verbetervoorstellen van je collega’s, zodra zij de rolebased BusinessITScan hebben ingevuld. Alle perspectieven van je collega's zijn direct samenhangend gecombineerd. Met de ingebouwde Prioriteiten&Actiemodule kun je de adviezen eenvoudig opvolgen, na verloop van tijd kun je de progressie meten met de Hermetingsmodule. Het geld dat je bespaart aan lange inventarisaties, komt op deze manier beschikbaar voor het invoeren van de geselecteerde prioriteiten.
 
Klik op deze link of hieronder op "Lees verder" om het framework te ontvangen.

[Lees verder]

  • Best practice: framework zes succesfactoren voor digitale transformatie