Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

14

IT’s Teamwork en Vestdijk Overname, Financiering en Strategie hebben een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van de BusinessITScan® aan de relaties van Vestdijk OFS. De BusinessITScan® meet en verbetert de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties, op basis van de zes IT-succesfactoren.

Geen langdurige adviestrajecten, maar desgewenst gerichte begeleiding

"De BusinessITScan® biedt een breed en goed inzicht in prioriteiten, kansen en risico’s", zegt Vestdijk OFS-directeur Eddy Korevaar. "Daarom willen we deze tool positioneren bij onze relaties. De sneak preview-versie biedt onze relaties kosteloos de kans om de tool uit te proberen. Desgewenst kan een organisatie tegen een beperkte investering upgraden naar de volledige versie. Daarin kan de organisatie zelf vastleggen welke collega’s van zowel de gebruikersorganisatie als de IT-afdeling in de scan meewerken. Zo ontstaat ook een goed beeld van de kwaliteit van de Business IT Alignment."

IT’s Teamwork directeur Anton Dijkhuis over het partnership met Vestdijk OFS: "Vestdijk heeft jarenlange ervaring als (interim) bestuurder en adviseur op het gebied van bedrijfsoverdracht, financiering en strategie. De kwaliteiten van Vestdijk in dit vakgebied zijn meermaals bewezen. Om die reden zijn wij zeer verheugd met Eddy en zijn collega’s te gaan samenwerken.”

Eddy Korevaar: "In alle facetten van onze advisering zie je dat een up-to-date IT situatie binnen een organisatie zorgt voor mogelijkheden om je te richten op waarde creatie. Daar waar dit nog niet op orde is of er twijfel bestaat biedt de BusinessITScan®  een objectieve, snelle en betaalbare methode om die twijfel weg te nemen en snel eventuele benodigde maatregelen te treffen. Met een beheerste IT kan er meer aandacht besteed worden aan de kansen in Business. Dan hebben we het snel weer over waarde creatie in plaats van vernietiging door een onvoldoende werkende Business IT omgeving.”

“Als Parttime CFO of Interim bestuurder zie ik veel discussies over de kosten en/of het functioneren van de IT van betreffende organisatie. Ook zie ik dat IT vaak onvoldoende wordt ingezet om waarde te creeeren voor een organisatie. Niet iedere financial krijgt grip op IT. De BusinessITScan® is hierin absoluut een eye opener en geeft in korte tijd en tegen lage kosten een objectief totaalbeeld. De uitkomst van de Scan is vervolgens nog geruime tijd de leidraad om het bedrijf gericht verder te ontwikkelen. Feitelijk staat de Scan ook volledig los van de bedrijfsactiviteit waarmee men zich bezighoudt. Een goede IT is tenslotte tegenwoordig voor elke Business van levensbelang.”

[Lees verder]

  • Nieuwe partner Vestdijk OFS: voor succesvolle Overname, Financiering en Strategie