Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

27

Forza Consulting slaat met adviesbureau IT’s Teamwork de handen ineen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie.  

Organisaties in alle sectoren moeten zich sneller aanpassen om relevant te blijven voor hun klanten. Processen moeten dus sneller aanpasbaar zijn, wat flexibelere IT-landschappen vereist. Om erachter de komen wat de precieze situatie is en welke meningen er zijn, zou u een lang en duur adviestraject kunnen starten. Dan bent u echter weken of maanden verder en vele euro’s lichter. Met de BusinessITScan® kunt u op snelle en laagdrempelige wijze inzicht krijgen in de huidige Business&IT-situatie. Het kompas voor digitale transformatie. 

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Forza Consulting ontzorgt haar klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by  diensten en  volledig systeem- en applicatiemanagement. Daarnaast verzorgt Forza Consulting JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. 

Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

[Lees verder]

  • Nieuwe partner Forza Consulting: specialist in Oracle JD Edwards ERP