Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

13

IT’s Teamwork en musketeers.group hebben een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van de BusinessITScan® aan de relaties van musketeers.group. De BusinessITScan® meet en verbetert de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties, op basis van de zes IT-succesfactoren. Self service, onafhankelijk, meertalig en multipersona.

Erik Zevenbergen van musketeers.group vertelt:  “Regelmatig worden IT-adviezen sub-optimaal geformuleerd, oftewel gericht op één aspect dat op dat moment belangrijk lijkt. Niet zelden is dat alleen het aspect waar een IT-dienstverlener kennis van heeft en zijn brood mee verdient. Met de BusinessITScan®  wordt dat voorkomen, omdat alle IT-succesfactoren belicht worden. Hierbij worden ook de nieuwste concepten en technieken zoals cloud en big data meegenomen. Doordat de BusinessITScan®  via het web wordt aangeboden, ontstaat tegen een beperkte investering een scherp beeld van de situatie en blijven middelen beschikbaar om maatregelen te treffen. Dit stelt organisaties in staat om zich minder te richten op IT-beheer, en meer op innovatie.

IT’s Teamwork biedt naast de BusinessITScan® ook coaching, interim IT-management en een uitgebreid partnernetwerk.”

Als u zelf over security tools beschikt, staat musketeers.group u bij met haar Professional Security Service specialisten. Het is ook mogelijk dat musketeers.group als Managed Security Service Provider optreedt. Hiermee wordt u voor uw security uitdagingen volledig technisch en functioneel ontzorgd.

De wereld van de cybersecurity wordt geregeerd door angst. musketeers.group handelt vanuit kracht en gaat graag samen met u de strijd aan. En garde!  

Erik Zevenbergen spreekt uit ervaring als hij vertelt dat veel organisaties onbedoeld waarde verloren laten gaan en kansen missen in hun cybersecurity strijd. Ze benaderen het gebruik van security tooling primair vanuit de techniek. Het belangrijkste is echter dat de security strategie en het incident management continue met elkaar in lijn moeten worden gebracht en gehouden.

[Lees verder]

  • Nieuwe partner musketeers.group versterkt informatiebeveiliging