Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

11

Met onze klant Asics zijn we genomineerd in de categorie ICT Project van het jaar in het MKB. En daar zijn we samen super trots op! Edwin Idema, IT Director EMEA van ons favoriete sportmerk vertelt:

"De zes IT-succesfactoren in de BusinessITScan gaven ons snel, compleet en aanvullend 360-graden inzicht in de tevredenheid over de samenwerking tussen Business en IT in EMEA. Ook zijn door medewerkers en management in Business en IT voorstellen gedaan om productiviteit en innovatie samen te verbeteren. Onze visie visie “IT is meer dan technologie” is verder aangescherpt.
'We like to move IT'! "

Edwin Idema vertelt in de case study...

De vakjury vond het lovenswaardig dat Asics met een holistische tool keek naar IT-tevredenheid, organisatie, processen, applicaties, infrastructuur en geld. Als je wilt kun je hier het juryrapport lezen. De vakjury bepaalde de eerste helft van de stemmen, we zijn nu met in totaal 5 genomineerden in de laatste ronde. De tweede helft van de stemmen wordt bepaald door het publiek. Jij dus!

Je kunt HIER op ons stemmen, we waarderen dat zeer! En wie weet worden we dankzij jouw stem winnaar van de Computable Awards 2019! (we staan bovenaan de kandidatenlijst - let op de stemlink kan in je spambox landen ;-))

[Lees verder]

  • Stem op ons voor de Computable Awards 2019