Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

09

In deze aflevering zijn Paul Kunneman (Divetro) en Anton Dijkhuis (IT’s Teamwork) in gesprek over Anton’s visie op digitale transformatie, regie en het automatiseren van de digitale transformatie. Centraal staat de vraag hoe organisaties sneller kunnen transformeren, zodat ze relevant blijven voor hun klant.

Anton heeft daartoe met partners in het ecosystem de zes succesfactoren voor digitale transformatie ontworpen. Daarmee worden de verwachtingen van de interne klant van IT, en de benodigde randvoorwaarden die IT in huis moeten hebben, helder bespreekbaar gemaakt. Sterker nog: IT’s Teamwork is een stap verder gegaan, en heeft in de vorm van de BusinessITScan® een online self service tool gemaakt om de zes succesfactoren te meten en verbeteren. Deze is in inmiddels in meer dan 10 landen ingezet.

Paul gaat in gesprek met Anton over de aanleiding, en de redenen om de zes succesfactoren en de BusinessITScan te maken: het beter afstemmen van wat de organisatie wil, en hoe IT-dienstverlening daarop is ingericht. Een soort van MBTI of DISC, maar dan integraal voor bedrijfsvoering en IT. En dat met de toegankelijkheid van een meertalig self service platform!

Klik hier om de podcast te luisteren, of luister deze op Spotify.

[Lees verder]

  • Podcast: samen Business & IT versneld transformeren