Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

13

IT’s Teamwork en Altijd ContinuITeit hebben een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van de BusinessITScan® aan de relaties van Altijd ContinuITeit. De BusinessITScan® is een self service, onafhankelijke, meertalige en multipersona Cloud Service.  Deze service meet en verbetert de IT-tevredenheid, bedrijfsvoering en automatisering in organisaties, op basis van zes IT-succesfactoren.

‘De BusinessITScan® geeft goed inzicht in prioriteiten, kansen en risico’s’ in bedrijfsvoering en het IT-Landschap, zegt Ronald Hoogeboom, adviseur, regisseur en eigenaar van Altijd ContinuITeit. ‘Ik positioneer de BusinessITScan® graag bij klanten. De sneak preview-versie biedt mijn relaties de kans om de service kosteloos te proberen. Daarna kan een organisatie tegen een beperkte investering upgraden naar de volledige versie’. Altijd ContinuITeit maakt gebruik van een moderne en efficiënte aanpak bij de begeleiding van dergelijke trajecten. ‘Klantsessies doen we graag bij de klant, maar kunnen ook op afstand. Op deze manier is er sprake van coaching bij het gebruik van de BusinessITScan®’.

Altijd ContinuITeit is een onafhankelijke Nederlandse IT-adviesorganisatie, gericht op het versterken van de continuïteit van MKB+ organisaties met de focus op de IT- omgeving.  Wij zorgen dat IT-organisaties bij de klant en leverancier kunnen streven naar een voortdurend evenwicht tussen tijdig aanpassen én continuïteit door het voeren van Regie over de hele IT- (waarde) keten.

Altijd ContinuITeit is meer dan een adviesorganisatie. Wij begrijpen zowel de bedrijfskundige als de IT-kundige kant, waardoor wij de schakels zijn tussen beide omgevingen voor zowel afnemers als leveranciers.  Het gaat om de totale een denk- en handelswijze omtrent Continuïteit met behulp van IT. Wij brengen balans in het bewust en tijdig selecteren van de juiste vernieuwingen, tijdig en zorgvuldig invoeren van vernieuwingen voor een veilige en betrouwbare productie. Hierdoor ontstaat een bedrijfsproces en cultuur van tijdig aanpassen én continuïteit. Wij zien regie voeren als het besturen van deze IT-(waarde) keten, samen met alle betrokken partijen. 

 

[Lees verder]

  • Nieuwe partner Altijd ContinuITeit versterkt regie bij MKB+ organisaties