Blijf op de hoogte van ons nieuws over digitale transformatie

Blog

01

IT’s Teamwork en de BOC-Kennisgroep gevestigd te Bennekom (gemeente Ede) bieden vanaf vandaag samen de BusinessITScan® aan. De BusinessITScan® van IT’s Teamwork is een self service, onafhankelijke, meertalige en multipersona Cloud Service. De service meet en verbetert de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties. Met de BusinessITScan® is een snelle digitale transformatie mogelijk.  

 

BusinessITScan®

De BusinessITScan®  is een handzame tool om de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties te verbeteren zonder een lang en duur consultancy traject. Met het online invullen van de scan worden in korte tijd meningen en feiten verzameld over de IT-tevredenheid van de organisatie. Inmiddels hebben diverse organisaties, waaronder Asics, Shoeby, van der Linden Transport, Low&Bonar en Nedmag in meer dan tien landen hun bedrijfsvoering en automatisering verbeterd met de BusinessITScan®, op basis van de zes IT-succesfactoren partnership, IT financiële zaken, IT-stabiliteit, IT-continuïteit, bijdrage aan productiviteit en bijdrage aan innovatie.

 

IT’s Teamwork

Anon Dijkhuis, directeur IT’s Teamwork: ‘Er bestond geen methode waarmee Business en IT worden samengebracht én er was nog geen tool waarmee sterkte en zwaktes samenhangend worden doorgemeten. De BusinessITScan® is een snelle en betrouwbare tool  die de bedrijfssituatie en de prioriteiten glashelder neerzet. Met de uitkomsten van de scan kunt je direct actie ondernemen en je digitale strategie uitstippelen. Het enthousiasme bij organisaties die de tool gebruiken is groot, omdat het de digitale transformatie versnelt: eenvoudig, agile en zonder risico’s.’

 

BOC-Kennisgroep

BOC-Kennisgroep is een netwerkorganisatie van zelfstandig werkende consultants & trainers met een diversiteit van kennisgebieden. Kenmerkend is hun ruime kennis & ervaring op een specifieke kennisgebied. De BOC-Kennisgroep werkt voor innovatieve bedrijven en instellingen die een positieve bijdrage leveren aan mens en omgeving. Denk hierbij aan een zorginstelling, fabrikant van (gezonde) voedingsmiddelen, een biotechbedrijf of  een kennisinstelling. Met de inzet van de BuisnessITScan® en een eigen BOC-Academy is duidelijke koers naar groei van het aantal opdrachtgevers en adviseurs ingezet.

[Lees verder]

  • Nieuwe partner BOC-Kennisgroep houdt organisaties op koers