Cloud computing                                                    Lees ook ons artikel in TITM: Minder ijzer, meer business !

 

Er wordt veel geschreven over cloud computing in nieuwsbrieven, vakbladen en whitepapers. De mogelijkheden lijken eindeloos, de voordelen sky high. Maar: de ene cloud is de andere niet. De vraag is, of cloud computing voor úw organisatie interessant is. Deze vraag kunnen wij praktisch en onafhankelijk beantwoorden.

 

 

 

Onze organisatie beschikt over actuele kennis van de diensten van veel cloudproviders en hun kwaliteit/prijs-verhouding. Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van IT-architecturen, het selecteren van de juiste cloudprovider, het maken van heldere afspraken, en het uitvoeren van gedegen migraties. Ook bieden wij introductietrainingen om cloudbegrippen te leren kennen.

 

Zo kan uw organisatie de voordelen van cloud computing benutten. Met twee benen op de grond.  

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Desgewenst is een persoonlijke verdieping met één van onze adviseurs mogelijk. Ook kan IT’s Teamwork u in contact brengen met een gespecialiseerde partner.

Background Color:
 
Background Pattern:
Reset